Xavier Margenat, escriptor i ventríloc. Espectacles infantils de ventrilòquia i contacontes. festes d'aniversari, comunions, escoles, events...

Mínima Juvenil. 2018.

Novel·la Junvenil sobre el timbaler del Bruc i la Guerra del francès. A través de les aventures del personatge, descobrirem quatre batalles històriques de la guerra del francès, dues al Bruc i dues al Llobregat, alhora que aprendrem, del noi del timbal, el valor de l'amistat.

 

 

 

Curbet Edicions. 2006.

Amb un vell plànol que li va donar el seu besavi, en Joan Sala recorrerà tot el riu Ter, des dels Pirineus fins a l'Empordà, cercant el tresor del famós bandoler Serrallonga, avantpassat seu.
En el seu viatge, en Joan es farà amic de l'avi Benet, un vell rodamón rondallaire, coneixedor de les llegendes de cada poble. En Benet l'ensenyarà a descobrir el riu, amb el seu entorn i els animals que hi habiten. D'ell també aprendrà el valor de l'amistat. Junts viuran un munt de divertides i emocionants aventures durant aquest viatge al llarg del Ter, en la recerca del tresor.

ADADP

Biografia de José María Hernández Garnica, un dels primers mossens que va ajudar a Sant Josepmaria. Per a nens i nens de 9 a 12 anys.

Es poden sol·licitar a les llibreries de la cadena TROA. (La versión en castellano, se puede solicitar a librerías TROA o directamente a www.adadp.es)

 

Curbet Edicions. 2010.

Xavier Margenat ens narra la biografia del seu tiet avi, Baldomero Margenat (Beat Esqui Josep), religiós, germà de La Salle, que fou assassinat durant la persecució religiosa del principi de la guerra civil. Fou beatificat a Roma l'any 2007, juntament amb altres 497 màrtirs.

Edicions del Pirata, 2020

Sant Jordi explicarà contes al drac perquè no se'l mengi. Però aquest es convertirà amb un deborallibres; però, amb qauin sentit?

L'autor ofereix un espectacle literari de ventrilòquia a les escoles i biblioteques, amb el drac i els seus companys.